Open top menu
Heerlijke mannenserie: The League

Heerlijke mannenserie: The League

Je wordt tegenwoordig overrompelt met series. Van ziekenhuisseries als Grey’s Anatomy en Scrubs tot meer spannend vermaakt als Bones en Dexter: Het ene seizoen is nog niet afgelopen of de volgende is alweer online te bezichtigen. Ook the league is alweer toe aan zijn vierde seizoen.

The league

Om op te vallen tussen deze overvloed aan series moet je met een uniek concept komen. The League distantieert zich van vele andere series door zich bijna volledig op mannen te richten. De serie gaat over een groep mannen die een football-fantays-league bijhouden. Dit klinkt niet heel spannend maar de onderlinge concurrentie en de bizarre regels van de league maken de serie een echte aanrader.

In de serie draait alles om het winnen van de trofee. Vrouwen, kinderen en werk moeten lijden met als grote doel het verslaan van de concurrentie. De vriendengroep bestaat uit Andre, Ruxin, Pete en Kevin. Daarnaast wordt Jenny, de vrouw van Kevin ook toegelaten tot de groep omdat ze veel verstand van football blijkt te hebben. Je kunt je wel voorstellen dat het toevoegen van deze aantrekkelijke vrouw ook weer de nodige ophef veroorzaakt. Kevin zelf doet me overigens denken aan niemand minder dan Will Ferrell, dus voor de liefhebbers kan het kijken van deze serie ook nog de moeite zijn.

 

 

 
Pete, Andre, Ruxin, Kevin, Taco en Jenny (© Frank Ockenfels / www.seat42f.com).

Taco en Rafi

Naast bovenstaande figuren zijn er nog twee geweldige types in deze serie: Taco en Rafi. Taco wordt gespeeld door Jonathan Lajoie en is bij sommige van jullie misschien bekend om zijn perverse liedjes op Youtube (Show me your genitals). Hij heeft zijn geheel eigen levenstijl in The League en geeft eigenlijk niet zoveel om football. Daarom veroorzaakt hij de meest bizarre situaties. Ook speelt hij regelmatig één van zijn pervers-getinte nummers in een aflevering.
Taco is redelijk bijzonder, maar de bizarste figuur in the league is zonder twijfel Rafi. Rafi is familie van Ruxin en komt helaas niet erg vaak voor in de afleveringen, maar dit maakt zijn optredens des te legendarischer. Hij verschijnt meestal met een hoop kabaal en maakt dingen kapot, daarnaast heeft hij op sexgebied nogal bijzondere gewoontes.

Hieronder zijn enkele filmpjes te zien uit de League: Hopelijk bevallen ze.


Rafi is daydrunk


Rafi about the Hot Sister of Ruxin


Scene uit The League


Jonathan Lajoie – Show me your genitalsTagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<