Open top menu
Goede muziek en heerlijke humor: AndHim

Goede muziek en heerlijke humor: AndHim

Vandaag zetten we weer een DJ in het zonnetje. Het is een DJ-Duo wat ook in Nederland redelijk bekend is en ook al regelmatig op Nederlandse festivals opgetreden hebben. Het is één van mijn absolute favorieten, niet alleen door de geweldige muziek maar ook door de humor die ze met zich meebrengen: De Djs van de week zijn AndHim.

AndHim

Het avontuur is allemaal begonnen in 2010. De twee vrienden Tobias en Simon beginnen platen te maken en binnen een jaar werden deze opgepakt door enkele grote namen in de DJ-scene. AndHim noemt hun eigen muziekstijl SuperHouse en ze zijn op dit moment niet meer weg te denken op alle grote festivals in Europa. Simon en Tobias zijn één van de meestgevraagde house-Djs van dit moment en dit hebben ze verdiend met geweldige optredens en goede mixtapes (op soundcloud).

Andhim 2Tobias en Simon van AndHim (© Andhim.de)

Fusion 2013

Een legendarisch optreden werd door AndHim gegeven op Fusion 2013. Het setje begint met een beetje slap geouwehoer van Simon omdat Tobias jarig is maar daarna kun je 2 uur genieten van heerlijke muziek. Deze set is zo bekend dat je op Fusion 2015 nog steeds mensen de grappen hoort maken die Simon tijdens de introductie van die liveset maakt. De liveset is hier terug te vinden en gaat eigenlijk nooit vervelen.

Andhim

Naast goede muziek ook humor

Hierboven schrijf ik al over grappen die deze Duitse DJ’s maken. AndHim is namelijk net even anders als veel andere DJs. Zoals aan de afbeeldingen in dit artikel te zien is, houdt AndHim wel van een beetje humor. Grappige affiches, mooie facebook-foto’s en goede teksten in hun uitnodigingen maken dit DJ-Duo nog populairder als ze sowieso al zouden zijn. Ook de videoclips van AndHim zijn geweldig om te kijken.

AndHim 4
Andhim 5
De humor van het DJ Duo AndHim (© Andhim.de)

Melte and Boy,Boy,Boy

Een grote hit die AndHim gehad heeft is Boy,Boy, Boy en zoals je in de clip kunt zien gaat het bij AndHim vooral om lol maken. Dat ze daarbij ook nog heerlijke nummers als Melte en Boy, Boy, Boy uitbrengen is natuurlijk top. AndHim slaat de spijker op de kop met deze nummers en je hoort ze dan ook beide voorbij komen in menig liveset of mixtape. Hieronder is het nummer nog een keer te bekijken.

Livesets + Mixtapes

Gelukkig komen er regelmatig livesets en mixtapes voorbij op het internet zodat je kunt genieten van de muziek van AndHim. Naast livesets zoals die van Fusion kun je ook genieten van veel mixtapes en podcasts. Afgelopen maand is er een mixtape uitgekomen voor BBC Radio One en dit is ook simpelweg weer een geniaal uurtje muziek. Het feit dat AndHim meer dan 150.000 fans op Facebook heeft zegt veel. Deze jongens zijn enorm populair!

Hieronder kun je de heerlijke radioshow op BBC horen, geniet ervan!1 Comment responses

  1. Avatar
    August 10, 2015

    Really Cool article 🙂

    Reply

<