Open top menu
Filmptip: Jackass – Bad Grandpa

Filmptip: Jackass – Bad Grandpa

De populairste tijden van Jackass liggen ondertussen wel een beetje achter ons. De groep van Johnny Knoxville heeft ons lange tijd verschrikkelijk vermaakt maar de laatste jaren horen we niet zo erg veel meer van Jackass in Nederland. Maar nu komt er een nieuwe film uit: Jackass, Bad Grandpa is de hit van deze herfst.

Jackass en Johnny Knoxville

De eerste film van Jackass kwam in 2002 uit. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O en de rest van de groep halen de gekste streken uit. Eén van mijn favoriete stukjes uit Jackass was altijd al wanneer Johnny Knoxville zich ging verkleden als oude opa. Mensen kijken anders naar oude mensen en daardoor kromt Johnny Knoxville met erg veel dingen weg. Dit ging hij steeds meer misbruiken en dit bracht hilarische televisie voort. Persoonlijk vind ik het dan ook een geniale zet dat we nu meer dan 1,5 uur van de streken van Bad Grandpa kunnen genieten.

Bad Grandpa
Johnny Knoxville in Bad Grandpa (© thesun.co.uk)

Bad Grandpa

De film Bad Grandpa van Jackass wordt eind Oktober (24-10) verwacht in de bioscoop. De film vertelt het verhaal van de 86-jarige Irving Zisman die door Amerika tourt met zijn kleinzoon. De kleinzoon wordt gespeeld door Jackson Nicoll en samen halen ze de gekste streken uit. Doordat Johnny Knoxville geniaal verkleed denken mensen echt dat het een oude opa is en dit levert geweldige beelden op. De Trailer hieronder geeft je hiervan een impressie.


De trailer van Jackass: Bad GrandpaNo comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<