Open top menu
Festival-Tip: NieuwLicht Festival in Amsterdam

Festival-Tip: NieuwLicht Festival in Amsterdam

Het is pas Februari maar we kunnen langzaam alweer uit gaan kijken naar het festival-seizoen. Deze week kwamen de eerste zonnestralen alweer tevoorschijn dus voor je het weet sta je weer lekker op je tanktoppie te dansen op een festival.

Start Festivalseizoen in April

In April gaan de eerste Nederlandse festivals alweer van start. We hebben op LoudNoises meerdere keren geschreven over het Down-Under Festival in Eindhoven en ook het Vondelfestival en alle Koningsdag-festivals worden natuurlijk in April georganiseerd. Maar er is meer: Een festival waar je dit jaar absoluut aanwezig wilt zijn is het Nieuw Licht Festival op het Westergasterrein in Amsterdam.

Nieuwlicht Festival

Nieuwlicht Festival

Het NieuwLicht Festival

Een mooie mix van toffe DJ’s, lekkere Live muziek, heerlijk eten en dat allemaal nog voor een goed doel ook: Dat is waar het NieuwLicht festival voor staat. Het NieuwLicht-Festival zal op 9 April georganiseerd gaan worden en er zullen een groot aantal bekende DJs aanwezig zijn. Namen als Arjuna Schiks, Daniel Sanchez, Pig & Dan, Oliver Weiter en Mirella zullen aanwezig zijn. Naast electronische muziek kun je ook gaan genieten van enkele toffe bands: Nachtdienst, Dialogue, Dio en vele anderen staan op 9 April klaar om je te betoveren.

DJs nieuwlicht

Enkele van de DJs die gaan optreden op NieuwLicht-Festival.

Dansen voor een goed doel

Het allermooiste aan het NieuwLicht festival is echter dat je met dit dagje feesten ook nog een goed doel steunt. Een groot deel van de opbrengst van het NieuwLicht festival zal namelijk ten goede komen van de stichting N​inos de Guatamala.

Ninos de Guatamala

Ninos de Guatamala

N​inos de Guatamala

Ninos de Guatamala is een stichting die zich inzet voor een betere toekomst in Guatamala. Ze richten zich hierbij vooral op kleinschalige ontwikkelingsprojecten waar de inwoners van dit arme land ook echt iets van merken. Zo hebben ze in 2009 een school gebouwd met de naam “Nuestro Futuro”, wat nieuwe toekomst betekent. In 2014 hebben de eerste leerlingen de school verlaten met kansen op een betere toekomst.

NieuwLicht Festival

NieuwLicht Festival

What are you waiting for?

De boodschap mag duidelijk zijn: Door het kopen van een ticket voor het NieuwLicht festival ga je niet alleen een onzettend leuke dag in April tegemoet maar je helpt ook nog eens de bevolking van Guatamala. De tickets zijn te krijgen voor 34 Euro. Deze prijs geldt echter alleen voor de Early-Birds dus wees er snel bij en haal vandaag nog je ticket voor het NieuwLicht festival op het Westergasterrein in Amsterdam.

Naam: NieuwLicht Festival
Locatie: Westergasterrein Amsterdam
Prijs: 34 – 39 Euro
Line-Up: Nachtdienst, Arjuna Schiks Dialogue, Daniel Sanchez, Dio, Pig & Dan en vele anderenNo comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<