Open top menu
Djs van de week: Vijay & Sofia Zlatko

Djs van de week: Vijay & Sofia Zlatko

Het is een tijdje wat rustiger geweest op Loudnoises, maar vanaf nu zullen er weer regelmatig Djs, mixtapes en livesets online komen. Vandaag richten we ons op een DJ-Duo die de meeste van jullie niet bekend in de oren zal klinken: Vijay & Sofia Zlatko.

Onbekend maar talentvol

Dat ze wat minder bekend zijn als Oliver Koletzki of Carl Cox maakt het juist wel leuk om met ze kennis te maken. Vijay & Sofia Zlatko komen uit België en passen erg goed tussen de melodische mixtapes van Loudnoises. Vijay & Sofia Zlatko zijn een paar achter de draaitafels maar ook in het echte leven.

Vijay & Sofia Zlatko 2
Vijay & Sofia Zlatko (© www.facebook.com/Vijay.Sofia.Zlatko)

Vijay & Sofia Zlatko

Vijay is misschien geen bekende naam, toch zijn in het verleden zijn nummers al geremixed door grote namen als Nico Pusch, Javi Munoz en Rodriguez Jr. Sofia Zlatko is ook een echte pure artiest die al sinds 15 jaar met muziek bezig is. Het laatste jaar heeft het DJ-duo veel aan bekendheid gewonnen en worden steeds mer gevraagd op grote festivals en in clubs. Waarschijnlijk krijgen we volgend jaar nog veel van Vijay & Sofia Zlatko te horen.

Vijay & Sofia Zlatko DJ
Sofia Zlatko links en Vijay rechts (© www.facebook.com/Vijay.Sofia.Zlatko)

De Mixtape

Zoals al aangegeven past de set van Vijay & Sofia Zlatko echt bij typische melodische deephouse. De mixtape bestaat uit veel covers, zang en bekende plaatjes. Wanneer je van stevige techno houdt is dit waarschijnlijk niet je ding maar voor de deephouse-liefhebbers onder ons zal deze mixtape zeker in de smaak vallen. Nummers als 2pac – California en Marvin Gaye met Heard it through the Grapevine hoor je toch niet elke dag voorbij komen in een mixtape. Maar uiteindelijk moet je zelf maar oordelen dus hieronder de mixtape van Vijay & Sofia Zlatko.

 No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<