Open top menu
DJ van de week: David K.

DJ van de week: David K.

Nadat vorige week de godfather Carl Cox aan de beurt is geweest als DJ van de week is het natuurlijk niet makkelijk om nog met een grotere DJ te komen. Daarom gaan we even iets verder van de techno af en komen weer iets meer in de buurt van de Deephouse. En wel met de Duitse DJ die bekend staat onder de naam David K.

David K.

Zijn debuutsingle Meet You kwam pas in Mei van 2012 uit en ondertussen heeft de Duitse jongeman David K. toch al een flinke fanbase weten op te bouwen. Met bijna 20.000 followers via Soundcloud en  14.600 op Facebook kun je zien dat David K. op dit moment flink aan de weg timmert. Hij draait regelmatig in grote steden als Berlijn, München en Leipzig maar ook buiten Duitsland is hij regelmatig te vinden. David woont sinds 2011 in Leipzig en haalt een groot deel van zijn inspiratie uit de stad en zijn dagelijkse leven.

David K. DJDe talentvolle DJ David K.

Creative, Sensual, Real

Deze drie woorden staan op de website van het label waar David K. bij aangesloten is (Dusted Decks). Het label staat voor talent en grote namen als Lexer, Marcapasos en Flic Flac zijn er ook bij aangesloten. David K. zet geweldige livesets neer en zijn muziek is een uitgemeten mix van melodie, climax en een lekkere beat. David K. is nog jong maar ik denk dat we in de komende jaren nog een hoop van deze DJ kunnen verwachten.

David K Lexer Dusted DecksDavid K en Lexer

Mixtape – Even in the Rain (Promoset)

De mixtape die ik heb uitgekozen heet Even in the Rain en er komen nummers van Lexer, Sam Smith en Lily Wood voorbij. De set van David K. is ondertussen al 10.000 keer beluisterd en er komen vele positieve reacties langs op Soundcloud. Uiteindelijk kun je altijd het beste zelf oordelen en daarom is de mixtape hieronder natuurlijk te vinden. Geniet en reacties zijn altijd welkom!Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<