Open top menu
DJ of the week: Kav Verhouzer

DJ of the week: Kav Verhouzer

Het is alweer een tijd geleden dat we een DJ van de week op LoudNoises behandeld hebben. Maar nu het zonnetje zich weer wat vaker laat zien nemen we ook weer wat meer tijd om mixtapes te luisteren. Zo ook een heerlijk uurtje van Kav Verhouzer die vorige week op soundcloud is gekomen.

Kav Verhouzer

Ook al gaat het (te) vaak over Duitse DJs, toch heb ik vanuit Berlijn ook nog genoeg oog voor Nederlands talent. Eerder waren er natuurlijk mixtapes van Alex Cruz en ook Bakermat kwam natuurlijk al voorbij. Kav Verhouzer is ook een jonge Nederlandse DJ en richt zich vooral op melodische house. Op zijn website schrijft Kav dat hij ernaar streeft weer “feeling” in de house-muziek te brengen. Een tintje Jazz erdoor en veel melodie en je hebt een prima beschrijving van de mixtapes en livesets van Kav Verhouzer.

kav-verhouzer_ dj

Zwaluw Tour

Kav Verhouzer gaat in April, Mei en Juni zijn Zwaluw Tour afwerken. Op zijn facebook kun je precies zien waar hij gaat optreden. Er zijn veel Nederlandse steden bij maar ook Rumbeke, Nimma en Weeze zijn van de partij. Kav Verhouzer doet het goed op dit moment en wordt meer dan genoeg geboekt. Nu nog wachten tot dat hij een keer naar Berlijn komt!

Kav Verhouzer DJ

Mixtape Melodische Deephouse

Ook de mixtape van afgelopen week opgevallen is, staat op soundcloud onder de nam Zwaluw Mixtape. De tracklist bestaat uit heerlijke platen als Journey – Don’t stop Believing, Gregory Porter – Liquid Spirit en Sam & Dave met Soul Man. Al met al een heerlijke set met veel covers, melodie en house erin verwerkt. De Zwaluw Mixtape van Kav Verhouzer gaat precies een uur en hieronder kun je hem vanzelfsprekend luisteren.

Wanneer je Kav Verhouzer in de gaten wilt houden kun je zijn website in de gaten houden. Daarnaast staat de link naar zijn facebook hierboven en daar kun je ook gratis nummers downloaden!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/200186018″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<