Open top menu
De Top 10 Baby Making Music (sex-muziek)

De Top 10 Baby Making Music (sex-muziek)

Niet iedereen kent misschien het begrip Baby Making Music maar we hebben de muziek allemaal weleens gehoord. Een korte uitleg was op het internet te vinden: “Music that makes one want to fornicate, thus making babies”

Sex-Muziek

Bij Baby Making Music gaat het dus eigenlijk om sex-muziek. Erotische muziek die je op kunt zetten als je een leuke date mee naar huis hebt genomen: Het licht is een beetje gedimt, er branden enkele kaarsjes en dan druk je op een knop en komt Mavin Gaye uit de boxen en zingt: Let’s get it On. Baby Making Music is de perfecte muziek voor een romantisch moment. Naast de zwoele stem van Marvin Gaye zijn er ook nog enkele andere artiesten die geweldige erotische nummers gemaakt hebben.

Natuurlijk wordt de term Baby-Making Music ook regelmatig gebruikt in films. Laat het nu ook zo zijn dat de woorden gebruikt zijn door onze grote held Ron Burgundy (Will Ferrell) in Anchorman:

“I’m not hearin’ it right . . . There it is . . . A little ham and eggs comin’ at ya . . . Uhhh . . . UHH . . . That’s baby making music, that’s what that is!”
 

anchorman baby making music

Top 10 Erotische Muziek

Vandaag zijn we op zoek gegaan naar 10 heerlijke tracks waarbij je eigenlijk de kleren van elkaars lijf wil rukken. Hieronder volgen dan de nummers van Marvin Gaye, Barry White, The Isley Brothers, Isaac Hayes en enkele andere. Het is natuurlijk geen toeval dat dit allemaal zangers met een donkere huidskleur hebben. De stemmen van deze mannen kunnen blanke zangers niet evenaren. Maar wie weet is er ook nog een blanke verrassing in deze lijst met erotische nummers te vinden.

1. Marvin Gaye – Let’s get it on


And if you feel like I feel Baby, then come on…Let’s get it on! Marvin Gaye is de grote baas van de Baby Making Music. Dit nummertje brengt toch wel een heerlijk sfeertje in een ruimte, of niet? Heerlijke zwoele stem waarbij je lekker intiem kunt dansen.

2. Silk – Freak Me


De meeste van jullie zullen het nummer Freak Me van Another Level kennen. Dit is de originele versie van Silk en doet lekker mee op de lijst met sex-muziek. De tekst van dit nummer zorgt er alleen al voor dat je lekker in de erotische stemming komt.

3. Barry White – Can’t get enough of your love

Marvin Gaye en Barry White worden vaak door elkaar gehaald. Beide hebben die heerlijke zwoele stem en dezelfde lekkere erotische nummers. Hier is een live-versie te zien van het nummer Can´t Get Enough of Your Love en de tekst zegt in principe genoeg. Live is ook mooi om te zien hoe Barry White opgaat in zijn muziek.

4. Marvin Gaye – Sexual Healing


Natuurlijk zou ik liever vijf verschillende artiesten weergeven maar Marvin Gaye hoort gewoon minimaal twee keer in deze lijst met sex-muziek thuis. Naast Let’s Get it On is Sexual Healing ook een heerlijke sensuele plaat die lichtelijke opwinding kan opwekken.

5. Ginuwine – Pony

Ok, dit is ook een beetje een vreemde eend in de bijt als je naar de eerste 4 nummers hierboven kijkt. Een andere tijd en een andere sound maar nog steeds wel een heerlijk schuurnummertje. De tekst verbergt ook niet al te goed waarover het gaat en Ginuwine heeft loopt er ook wel als een flinke PIMP bij in de clip. Iets minder smooth, maar nog steeds lekkere Baby Making Music.

6. Teddy Pendergrass – Close the door


Een nummer dat begint met de tekst: “Close the door, let me give you what you have been waiting for” kan natuurlijk simpelweg niet ontbreken in de lijst van baby making music. Teddy Pendergrass is een Amerikaanse zanger die in 1950 geboren is en in 2010, op iets te jonge leeftijd, overleden is. Gelukkig zijn we hem niet vergeten als het om lekkere sensuele muziek gaat.

7. Isley Brothers – Let’s make love tonight

Ook de Isley Brothers hebben een duidelijke Baby Making Music sound. Lekker langzaam en meerdere erotische tracks van deze groep hadden in deze lijst kunnen staan. De titel let’s make love tonight past natuurlijk erg goed in deze lijst met sex-muziek.

8. Lionel Richie – All night long

Dit nummer past qua sound ook niet zo perfect in de Baby Making Music, het is een beetje te swingend en snel. Toch is de tekst lekker en heeft Lionel Richie ook wel iets erotisch in zijn nummers. De man heeft duizenden schreeuwende vrouwen bij elk concert staan en dat zegt al genoeg.

9. Al green – Simply Beautiful


Al Green is ook een grote naam in de sensuele muziek-wereld. Hij wordt gezien als één van de populairste soulzangers allertijden. Hier is het nummer Simply Beautiful, helaas geen mooie live-versie zoals bij vele andere in deze lijst. Dit nummer kun je natuurlijk prima aanzetten als je een erotische avond met je vriend(in) wilt hebben.

10. Niels Littooij – Beauty & The Brains


Je merkt meteen dat het een hele andere sound is maar ik denk wel dat heel wat dames in Nederland redelijk in de juiste stemming komen van Niels Littooij. De Nederlandse playboy past goed in dit lijstje.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<