Open top menu
De 5 beste face-swaps met filmsterren

De 5 beste face-swaps met filmsterren

Het face-swapping is een heel ding geworden de laatste maanden. Dat mensen goed zijn met photoshop was natuurlijk al eerder duidelijk maar het wisselen van gezichten is vaak echt heel knap gedaan. Vandaag zetten we de 5 beste faceswaps van bekende personen op een rijtje.

1. Face-swap Friends

Faceswap friends
copyright: 9gag.com
Eén van de grappigste face-swaps vindt ik de face-swap van de hele cast van Friends. De gezichten van Joey, Monica, Chandler, Ross, Phoebe en Rachel zijn verwisseld en het geeft een grappig resultaat.

2. Face-swap Hulk Hogan en zijn vrouw

faceswap hulk hogan
copyright: lolchamp.com
Het is natuurlijk een inkoppertje omdat deze face-swap heerlijk doorgaat door het verschil in formaat tussen Hulk Hogan en zijn vrouw. De armen, het bovenlichaam. Hulk Hogan blijft een held.

3. Face-swap Brad Pitt en Angelina Jolie

angelina brad faceswap
copyright:heatworld.com
Het bizarre aan sommige face-swaps is, dat het vrouwengezicht vaak nog heel goed past op de man. In dit geval is Brad Pitt met het gezicht van Angelina Jolie echt geen onaantrekkelijke persoonlijkheid. Knap werk!

4. Jeremy Renner en Scarlett Johanson Face-Swap

enhanced-buzz-26059-1354660522-0
copyright: buzzfeed.com
Ook de geweldige mooie Scarlette Johanson moet eraan geloven. Hier kun je de originele afbeelding ook nog bekijken en zien dat beide foto`s eigenlijk zouden kunnen bestaan. Dat is uiteindelijk het verschil tussen een goede photoshopper en een slechte.

5. Harry Potter Face-Swap

harry potter faceswapcopyright: 9gag.com
Ook het Harry Potter trio is onder handen genomen door een photoshopper. Deze faceswap is ook geweldig knap gedaan. We moeten toegeven dat het gezicht van Hermione Granger heel schattig staat op het bovenlijf van Harry Potter.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<