Open top menu
Beter dan Goldfish: Parov Stelar

Beter dan Goldfish: Parov Stelar

Om wat mensen naar een artikel te trekken moet je natuurlijk altijd een pakkende titel bedenken. Goldfish is zeker weten “aan” en ik wil eigenlijk niet kiezen tussen deze twee artiesten. Parov Stelar heeft overigens wel geweldige clips waar je in je weekend nog een paar danspasjes van kunt overnemen. Heerlijk!

Parov Stelar komt uit Oostenrijk en is als een wervelwind door de muziekwereld gegaan. Vanaf 2004 is het hard gegaan en is hij bekend geworden over heel de wereld. Parov zelf is de grote man van het geheel maar hij heeft maar liefst acht mensen achter zich werken. Zo is er een saxofonist, een drummer, een zangeres en nog wat special effects mensen.

Het resultaat is geweldig zoals je hieronder kunt zien of luisteren.

Bovenstaande blijf ik zijn beste plaat vinden maar Libella Swing is bijvoorbeeld ook een wereldplaat. Lekker oldskool clippie ook…

Op 19 Oktober is er een optreden van mr. Stelar hier in Berlijn. Voor 31 euro ben je erbij en sta je volgens mij 2,5 uur volle bak te feesten. Verder treedt hij deze zomer ook door heel europa. Steden als Barcelona, Manchester en Londen zijn van de partij. Dus mocht je daar je vakantie doorbrengen, kijk even op zijn officiele website.

 

 Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<